martes, 11 de noviembre de 2008

ÀMPLIA VICTORIA DEL CLUB WATERPOLO FIGUERES - BOCATA FELIÇ SOBRE EL C.N. VIC (6-26)


Un partit còmode és el que es va trobar el Club Waterpolo Figueres (CWF) el dissabte passat a les instal·lacions del Club Natació Vic (CNV), en la tercera jornada de la Categoria d’Absoluts del Campionat d’Espanya de 3ª Divisió (Grup 13-26 A), i així ho avalen els vint-i-sis gols que van marcar els jugadors figuerencs, respecte sis dels locals osonencs, diferència que encara hauria pogut ser més abundant si els visitants haguessin materialitzat altres ocasions que van acabar perdonant.

Tot l’equip figuerenc al complert es va desplaçar fins a Vic, integrat per Pablo Garcia (8), Eric Garcia (7), Izan Baños (10), Jordi Comas (2), Edu Mension (9), Ion Del Río (5), Josu Del Rio (11), Ori Molero (4), Benja Guil (3), Raul Lang (6), Marcos Hernández (1), Joan Albella (13) i Adrià Molina (12), tots ells dirigits pel “míster” David Arroniz.

Des d’un bon començament es va evidenciar el domini dels figuerencs a la piscina que continuaria al llarg de tot el partit, estrenant el CWF el marcador amb un gol de Joan Albella, que acabaria sent el màxim anotador de la tarda amb un total de vuit gols, molts d’ells propiciats per les ràpides combinacions amb Pablo Garcia i Eric Garcia, ambdós molt eficaços tant en defensa com en atac. Les poques ocasions de gol que va tenir el CNV van ser ben resoltes pel porter figuerenc Marcos Hernández, a qui els locals no van donar excessiva feina. Tot plegat va fer que el domini figuerenc es fes palès en un resultat parcial al primer període de 1-9.

Durant el segon temps el CWF va consolidar el seu domini a la piscina, tot i les molèsties físiques d’Ori Molero que li van impedir rendir al cent per cent. Edu Mension, amb un joc dinàmic i efectiu, va anotar tres gols que sumats als aconseguits per Raul Lang i Jordi Comas, van fer augmentar l’avantatge dels visitants, tot assolint no encaixar cap gol durant aquesta segona part gràcies a una porteria ben defensada per Iosu Del Rio -que havia substituït a Marcos Hernández sota els pals-, acumulant un resultat de 1-14.

La tercera part va seguir sent de domini visitant, aprofitant el tècnic figuerenc David Arroniz per provar estratègies i jugades davant la tranquil·litat que donava el marcador, tot i estar davant un equip contrari que encara no havia perdut la confiança en poder canviar el rumb del partit, i que va posar a prova l’eficàcia del porter Iosu Del Rio en diverses ocasions. Tot i això, va ser durant aquest període quan el CWF va marcar dos bonics gols materialitzats per Benja Guil i Jon Del Rio, aquest darrer des de molta distància i amb un fort xut, similar al que en Raul Lang va acabar estavellant al travesser. Aquest tercer període va acabar amb un resultat de 4-16.

I ja al quart i darrer temps es va veure com els figuerencs no perdien en cap moment el domini del partit, alhora que els osonencs semblaven ja resignats a un resultat que els era impossible de capgirar. L’eficàcia dels jugadors del CWF, tant en defensa com en atac, va fer créixer la diferència de gols entre els dos equips, destacant el joc de Izan Baños, que va robar una pilota prop de la seva porteria, i amb gran velocitat va creuar la piscina fins a la porteria contrària acabant marcant un dels deu gols que els osonencs van encaixar en aquest parcial.

Cal destacar la bellesa d’un dels tres gols de Joan Albella en aquest darrer temps que, a passi d’Edu Mension, va marcar d’esquena després d’amagar el xut davant el defensor osonenc, en la que potser va ser la jugada més maca del partit. Uns altres tres gols d’Adrià Molina, dos d’Edu Mension (un de penalti per falta comesa sobre ell mateix), l’esmentat d’Izan Baños i un altre d’Eric Garcia, van portar al resultat final de 6-26 en que va acabar l’encontre.

Malgrat que en tot moment el CWF es va situar pel davant al marcador, el públic local no va deixar d’encoratjar els seus joves jugadors, que res van poder fer per aturar un Club Waterpolo Figueres devastador en atac i contundent en defensa.

Un arbitratge correcte i un dels rivals més assequibles de la categoria, van donar al CWF la seva segona victòria consecutiva al Campionat d’Espanya de 3ª Divisió, confirmant la bona imatge que l’equip ja havia donat a l’anterior jornada.

ALINEACIÓ DEL C.N. VIC:
J. GALIÁN (1), R. PALOMAR (2), J. RABASSA (3), J. GUTIERREZ (4), g. MUNTAL (5), A. MAS (6), J. MORENO (7), A. COSTA (8), C. LOZANO (9), J. CROUS (10), D. LUZÓN (11), E. OCHOA (12) .

ANOTACIONS:
Pel CWF: Joan Albella (8), Edu Mension (5), Adrià Molina (4), Izan Baños (2), Eric Garcia (2), Pablo Garcia (1), Raul Lang (1), Jon Del Rio (1), Jordi Comas (1), Benja Guil (1).

Pel CNV: R. PALOMAR (2), J. GALIAN (1), G. MUNTAL (1), J. MORENO (1), C. LOZANO (1).

EXPULSIONS:
Pel CWF: Jordi Comas (4), Eric Garcia (4), Oriol Molero (2).
Pel CNV: G. Muntal (3), A. Costa (2), J. Crous (3).

EMG

No hay comentarios: