lunes, 31 de marzo de 2008

C.W. Univ. Autònoma 14 – C. W. Figueres Bocata Feliz Grup 11





Partit corresponent a la 3a divisió del campionat d'Espanya Grup 13-29 B.
Ens trobem en la recta final de la lliga, i tot sembla indicar que l’equip de C.W Figueres bocata feliz grup va agafant la confiança i la maduresa necessària per a poder plantejar-se un pròxim any amb optimisme i possibilitats a fer una molt bona feina. Sempre i quan es segueixi treballant amb la mateixa intensitat, tant en tècnica, com la formació d’equip com a conjunt i pinya, característica necessària per a la consolidació d’un equip guanyador.
Aquest dissabte a la piscina de l’autònoma es va veure un C.W Figueres bocata feliz grup, que sense pressions, pot oferir molt bon joc i posar entre les cordes a un equip molt mes madur i amb una experiència dilatadament mes amplia que la del C.W Figueres bocata feliz grup.
El primer quart va ser un passeig de l’equip visitant, però aquests no van saber mantenir una distància suficient per endur-se’n la victòria. El C.W Figueres bocata feliz grup
marcaria els mateixos gols en el primer quart, que en tot el que va restar de partit, situació que l’Autònoma va aprofitar, i sense perdre els papers en cap moment, van anar remuntat el match, fins acabar amb un resultat favorable amb la distancia mínima de tres gols.
Tot i la derrota, s’ha de valorar l’esforç d’un equip i entrenador, que ja comencen a pensar mes en la pròxima temporada i acabar aquesta amb el cap ben alt, segurs de que han fet un bon treball i convençuts de que en faran molt mes. El projecte, doncs, segueix sobre el previst. Aquests partits que resten, serviran per convèncer a un públic, però sobre tot per convences ells mateixos del que sons capaços.

Pol Stockdale Rodés

No hay comentarios: