lunes, 10 de marzo de 2008

Partit CN Figueres- CN Poblenou



Partit corresponent a la 3a divisió espanyola grup 13-29b.Disputat a la piscina municipal de figueres el dissabte 8 d'abril a les 19:00h.


Si aquest partit s’hagués de definir en dos paraules seria el de : Pur tràmit, tenint en compte la situació d’ambdós equips. Això, però, Probablement influiria positivament al C.W Figueres Bocata feliz grup, ja que aquests jugarien sense la pressió a la qual solen estar sotmesos; tot i el resultat favorable al Poble Nou, els locals farien un joc bonic i poder mes ordenat del que ens tenen acostumats. El Poble Nou es caracteritzà per un joc lent i sabent aprofitar les errades del C.W Figueres Bocata feliz grup a contra atac, sense tenir que recorre a masses complicacions; podent obtenir un còmode 10-24 de resultat final.
Així doncs el Poble Nou reafirma el seu lideratge en el grup, i el C.W Figueres Bocata feliz grup ara ja només pensa en la propera temporada, sense perdre de vista els pròxims compromisos, els quals sense dubte faran el possible per posar difícil a mes d’un equip la possible promoció.
Seguirem evaluant la progressió d’aquest més que jove equip, el qual de ben segur que tindran mes d’una oportunitat de delitar-nos amb un joc bonic i agradable a la vista.

Pol Stockdale Rodés.

No hay comentarios: