lunes, 19 de mayo de 2008

C. W. Figueres Bocata Feliz Grup 15 – C. W. Sant Adrià 9






Partit corresponent a la volta del Play of del Campionat d’Espanya Grup 13-29 zona Catalunya, disputat el dissabte 17 de maig a les 19:00h a la piscina municipal de Figueres.

Alineacions:

C. W. Figueres Bocata Feliz Grup: 1 Iosu del Rio, 2 Jordi Comas, 3 Pol Stockdale, Oriol Molero, 5 Ion del Rio, 7 Eric Garcia (capità), 8 Pablo Garcia, 10 Izan Baños, 12 Benjamin Guil, 13 Eduard Mension. Entrenador David Arroniz.

C. W. Sant Adrià: 1 A. Brea, 3, A. Alfonso, 5 R Martinez, 6 F. Martinez, 7 V. Garcia, 8 J. Jimenez, 9 G. Palomino, 10 A. Escudero (capità), 11 J. Alvarez, 12 S. Arribas, 13 G. Martin. Entrenador J. Martin.

Gols:
Figueres: Oriol Molero 5, Pablo Garcia 4, Ion del Rio 2, Eric Garcia 2, Izan Baños 2.
Sant Adrià: G. Palomino 3, G. Martin 3, F. Martinez 2, R. Martinez 1.

Parcials:

2-2, 3-3, 4-1, 6-3. Resultat 15-9.

Crònica:

El Figueres havia de defensar la breu renta de 1 gol que va aconseguir el partit d’anada, tot i que el Sant Adrià venia convençut de remontar l’eliminatòria.
El partit va començar amb un Sant Adrià jugant amb molta intensitat, el que el va permetre avançar-se per 0-2. Tot i això els Figuerencs no van perdre els nervis i van continuar jugant concentrats i sense preses el que els va permetre igualar el resultat abans d’acabar el primer quart 2-2. El segon temps tots dos equips van practicar un joc molt ofensiu, tot i que les bones actuacions dels porters van fer que cap equip es pogués distanciar, 5-5. Cal destacar l’actuació del porter local Iosu del Rio, que va fer aturades decisives (fins i tot un penal) que va permetre al Figueres Bocata Feliz aguantar l’envestida dels visitants. El tercer temps els alt-empordanesos van oferir la seva millor versió jugant un joc molt ràpid, que els va permetre marxar en el marcador 9-6. En l’últim període l’equip visitant va pagar l’esforç físic de l’inici del partit i el Waterpolo Figueres BF ho va aprofitar per sentenciar el partit i l’eliminatòria.
Amb aquesta victòria el Figueres jugarà contra el guanyador de l’altre eliminatòria que en aquest cas ha estat el C.W. Anglès. Així doncs derbi gironí per acabar la temporada i esperem que el C.W. Figueres Bocata Feliz Grup continuï amb els bons resultats que està aconseguint en aquesta part final del campionat, 1 empat i 3 victòries consecutives.

No hay comentarios: