miércoles, 4 de junio de 2008

C. W. Figueres Bocata Feliz Grup 13 – C. Anglès 14


Derrota inesperada però que permet somiar amb la remuntada

C. W. Figueres Bocata Feliz Grup 13 – C. Anglès 14

Partit corresponent a la volta del Play of final del Campionat d’Espanya Grup 13-29 zona Catalunya, disputat el dissabte 31de maig a les 19:00h a la piscina municipal de Figueres.

Alineacions:

C. W. Figueres Bocata Feliz Grup: 1 Iosu del Rio, 2 Jordi Comas, 3 Pol Stockdale, Oriol Molero, 5 Ion del Rio, 7 Eric Garcia (capità), 8 Pablo Garcia, 10 Izan Baños, 12 Benjamin Guil, 13 Eduard Mension. Entrenador David Arroniz.

Parcials:

Parcials 1-6, 3-3, 5-2, 4-3. Resultat 13-14.

Crònica:

El Figueres BF va perdre a casa l’anda del Play Off final de lliga davant l’Anglès. Tot i això la poca ventatge que van aconseguir els visitants i el joc que van mostrar els Figuerencs en el tram final del partit permeten somiar els Figuerencs a remuntar l’eliminatòria.
El partit va començar amb un Waterpolo Anglès molt encertat i un Waterpolo Figueres Bocata Feliz totalment desconegut. Els visitants van aprofitar la defensa en zona dels locals per fer llançaments de mitja distància que sorprenentment tots anaven a dintre. Era un gran contrast amb l’actuació dels del Bocata Feliz que erraven una vegada i una altra ocasions clarissimes de gol. El primer quart va acabar amb un 1-6. El segon temps va continuar la dinàmica del primer tot i que el porter local va començar a oferir un recital d’aturades i els jugadors de camp van començar a ser més efectius, resultat 4-9. El tercer període vam poder veure per fi el waterpolo figueres que coneixem, i es va començar a acostar en el marcador, fent un joc ràpid i efectiu, resultat 9-11. L’última part va ser molt emocionant, amb un públic entregat que feia una olla a pressió de la municipal, i el Figueres va aconseguir empatar el partit. L’últim minut va ser de infart quan el Waterpolo Figueres BF buscava la victòria i en un contraatac l’anglès aconseguia el gol de la victòria. Els Figuerencs van tenir la última ocasió claríssima davant el porter que va fer una gran intervenció evitant així el gol de l’empat. El partit va acabar 13-14 favorable a l’Anglès amb una gran ovació del públic assistent a tots dos equips agraint així l’entrega dels jugadors que ho havien donat tot.
El proper dissabte 7 de juny es jugarà la tornada a la piscina municipal d’anglès on el Club Waterpolo Figueres BF intentarà remuntar l’eliminatòria.

No hay comentarios: