martes, 14 de octubre de 2008

CAP DE SETMANA DE CONCENTRACIÓ





El cap de setmana del 3 al 5 d’octubre  el Club waterpolo Figueres bocata feliz group va estar concentrat a La Jonquera dins la casa de colonies de l’Albera de Canadal.

Aquesta concentració es va fer per que l’equip , després de la dura pretemporada que s’ha fet enguany , a traves d’una convivencia, també tingués una mica de diversió i descans , també va servir per que treballés el sentit de grup i equip que després cal tenir a l’aigua i que els partits sortin bé. Un altre dels motiu és per que les noves incorporacions del Club Waterpolo de Figueres s’integresin del tot al grup d’aquest any.

Després de sortir tots junts de la piscina de Figueres el divendres a les 20.00 de la tarda es va arrivar a l’alberg just a l’hora de sopar i ja es van començar dos jocs dels anomenats dinàmiques de grup. Tant dissabte com diumenge el dia va començar a les 9.30 del matí per esmorzar i a les deu anar a còrrer una mica per els camps al voltant de la casa de colonies i  tot seguit un partit de handbol amb variacions del joc per tal d’adaptar al màxim les tècniques i normas al waterpolo. Els dos dies també van servir per fer unes sesions de lectura del reglament de waterpolo i axí que tothom el  tingués molt clar , ja que no és un reglament gaire sencill.El dissabte es va organitzar una barbacoa on la diversió era la primera i única norma.

Arribat el diumenge al matí l’equip va tornar a correr una estona i a jugar a hanball amb altres variacions diferentes a les del dissabte ,tot seguit  acavar  d’estudiar el reglament. També el diumenge es van fer unes sesions de respiracio i concentració utilitzant una serie de tècniques que venen del ioga.

Finalment els jugadors , avans de tornar cap a Figueres van fer una valoració del cap de setmana ,arrivant a la benentesa de que va ser del tot profitós , sortint d’aquesta concentració un grup diferent al que va entrar . molt més unit i amb molta més confiança entre cada un dels integrants. Podem dir que l’equip figuerenc ja està preperat per afrontar  aquesta temporada amb il.lusiò , ganes i aspiracions molt altes , ara només cal que els resultats acompanyin.   

No hay comentarios: