lunes, 20 de octubre de 2008

El Figueres BF Grup cau per la mínima en un partit complicat


Partit corresponent al campionat d’Espanya 3a divisió grup 13-29 A disputat el dissabte 18 a la piscina del Júpiter a les 13:30h.

 

El Club Waterpolo Figueres Bocata Feliz Grup va perdre per 14-13 el primer partit de lliga a la difícil piscina del Júpiter. Va ser una llàstima el resultat final, ja que el Figueres va estar en el partit en tot moment i es va avançar en diverses ocasions. Tota la feina feta durant el partit no va tenir recompensa i el Figueres no va poder sumar cap punt. Tot i això es va evidenciar el nivell de l’equip que va sorprendre a tothom disputant la victòria a un dels equips que la temporada anterior va estar a dalt. D’aquesta manera es confirmen les previsions i el Figueres té un equip competitiu per afrontar aquesta temporada.

 

El partit va iniciar amb el Figueres BF avançant-se al marcador, tot el primer temps va estar molt disputat tot i que va acabar amb el júpiter guanyant per 4-3. El segon quart va ser de domini visitant, que van aconseguir empatar el partit 8-8. El tercer període, el júpiter va aprofitar les nombroses situacions de superioritats per marxar en el marcador 12-10. L’última part va estar plena d’emoció, amb els empordanesos intentant igualar el partit i els del Júpiter defensant la seva avantatge,  tot i que no ho van aconseguir i el partit va acabar amb la victòria local per 14-13.

No hay comentarios: